a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
Image Alt

Ανέστης - Χασαποταβέρνα

Βαθμίδες Ψησίματος!

Γνωρίστε τις βαθμίδες ψησίματος για να απολαύσετε το τέλειο ψημενο κρέας για τα δικά σας γούστα!

RARE

Ελάχιστο καψάλισμα στο εξωτερικό του κρέατος. Οι άνθρωποι που ψήνουν rare το κρέας τους σίγουρα έχουν αιχμηρούς κοινόδοντες!

Εσωτερική θερμοκρασία: 49-55 βαθμοί °C

Χρόνος ψησίματος: περίπου 2,5 λεπτά η κάθε πλευρά

Χρώμα κρέατος στο κέντρο: ερυθρό

Θερμοκρασία κρέατος στο κέντρο: δροσερό

MEDIUM RARE

Αυτός είναι ο βαθμός ψησίματος για να γευτείτε την φυσική γεύση του κρέατος. Έτσι το τρώνε συνήθως οι γνώστες του κρέατος και οι chefs.

Εσωτερική θερμοκρασία: 55-58 °C

Χρόνος ψησίματος: περίπου 3,5 λεπτά η κάθε πλευρά

Χρώμα κρέατος στο κέντρο: ροζ με λεπτές καφέ ρίγες στην κορυφή και στη βάση

Θερμοκρασία κρέατος στο κέντρο: θερμοκρασία δωματίου

MEDIUM

Η Βέλτιστη λύση για να είναι όλοι ικανοποιημένοι!

Εσωτερική θερμοκρασία: 58-63 °C

Χρόνος ψησίματος: περίπου 4,5 λεπτά η κάθε πλευρά

Χρώμα κρέατος στο κέντρο: λίγο ροζ

Θερμοκρασία κρέατος στο κέντρο: χλιαρό

MEDIUM WELL

Είναι σίγουρα ψημένο (μην πας στην παρακάτω βαθμίδα please!)

Εσωτερική θερμοκρασία: 63-68°C

Χρόνος ψησίματος: περίπου 5,5 λεπτά η κάθε πλευρά

Χρώμα κρέατος στο κέντρο: σειρές από ελαφρύ ροζ

Θερμοκρασία κρέατος στο κέντρο: ζεστό

WELL DONE

Ποιοι είμαστε εμείς που θα σου πούμε πως θα ψήσεις το κρέας σου!

Εσωτερική θερμοκρασία  68-74 °C

Χρόνος ψησίματος: περίπου 6,5 λεπτά η κάθε πλευρά

Χρώμα κρέατος στο κέντρο: κυρίως καφέ

Θερμοκρασία κρέατος στο κέντρο: όλο ζεστό

Post a Comment