a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
Image Alt

Blog

Γνωρίστε τις βαθμίδες ψησίματος για να απολαύσετε το τέλειο ψημενο κρέας για τα δικά σας γούστα! RARE Ελάχιστο καψάλισμα στο εξωτερικό του κρέατος. Οι άνθρωποι που ψήνουν rare το κρέας τους σίγουρα έχουν αιχμηρούς κοινόδοντες! Εσωτερική θερμοκρασία: 49-55 βαθμοί °C Χρόνος ψησίματος: περίπου 2,5 λεπτά η κάθε πλευρά Χρώμα κρέατος στο κέντρο: ερυθρό Θερμοκρασία κρέατος στο κέντρο: δροσερό MEDIUM RARE Αυτός είναι ο βαθμός ψησίματος για να γευτείτε

Πώς να διαλέξεις ένα καλό κρασί; Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο απασχολεί όλους τους λάτρεις και μη του κρασιού καθώς οι ετικέτες κρασιών στην Ελλάδα ολοένα και αυξάνονται. Βλέπουμε νέα κρασιά σχεδόν κάθε μέρα απο γνωστούς παραγωγούς αλλά και απο νέους παραγωγούς που ακούμε για πρώτη φορά. Μπαίνοντας σε μια καλή κάβα, σε ένα καλό eshop ή ακόμα και στο σουπερμαρκετ βλέπουμε μια

Newsroom  Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το ψητό κρέας είναι πιο υγιεινό από το τηγανητό, επειδή περιέχει λιγότερα λιπαρά. Πρόκειται για παρανόηση, καθώς οι μπριζόλες και άλλα είδη κρέατος, αλλά και τα ψάρια, όταν τηγανίζονται δεν απορροφούν λίπος. Αντιθέτως αποβάλλουν λίπος, όπως ακριβώς συμβαίνει και όταν τα ψήνουμε. Αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κάποιος όταν μαγειρεύει λουκάνικα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, δίχως

28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 19 - 14:21 Hello.gr Team Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιτάσσει ολοένα και λιγότερο χρόνο στην προετοιμασία σπιτικού φαγητού, με συνέπεια όλο και περισσότερο να τρώμε εκτός σπιτιού ή να αναζητούμε γρήγορες και εύκολες λύσεις ακόμη κι εντός σπιτιού! Μάλιστα, πρόσφατα στοιχεία από την Αμερική δείχνουν ότι ετησίως δαπανώνται περίπου 365 εκατομμύρια δολάρια για φαγητό εκτός σπιτιού. Τα τελευταία χρόνια, κερδίζει συνεχώς